طراحی وب سایت تربیت جنسی! - کوهپایه
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]

تربیت جنسی!

ارسال‌کننده : محمد رضا آتشین صدف در : 89/8/18 2:56 عصر

 

 مقدمه:
تربیت چیز خوبی است و ما بدین وسیله و هر وسیله‌ی دیگری که دستمان برسد حمایت همه جانبه‌ی خود را از آن اعلام می‌داریم.
(از طرف جمعی از بازاریان، اتحادیه‌ی تاکسی‌داران، صنف کامیون‌داران، صندوق بازنشستگان و رانندگان اتوبوس‌های شرکت واحد خط انقلاب- آزادی...)

دلیل این که تربیت چیز خوبی است این است که اگر -بلانسبت شما- به کسی بگویند "بی‌تربیت" خونش به جوش می‌آید و ممکن است خون طرف را بریزد. چه واقعا تربیت داشته باشد و چه نداشته باشد.
نکته‌ای استراتژیک که در این جا وجود دارد و در واقع یک تصور رایج ولی غلط است، این است که خیلی‌ها خیال می‌کنند تربیت فقط تربیت خانوادگی است و از مقوله‌ای به نام تربیت جنسی پاک غافل شده‌اند. برای این مسئله کاملا روشن شود مثالی عرض می‌کنیم.

حکایت:
یک روز دختری که تازه عقد کرده بود و در حال کشف اسرار مردان، از شاهرخ شوهرش پرسید: وقتی شما پسرا دور هم جمع می‌شین و صحبت می‌کنین بعد یه‌دفه همه با هم، بلند می‌خندین درباره‌ی چی صحبت می‌کنین؟
شاهرخ خان (و در بعضی نسخه‌های خط خطی "سلمان‌خان" ضبط شده است) گفت: درباره‌ی همون چیزایی که شما دخترا صحبت می‌کنین!
دختر خانم با شنیدن این حرف اخم کرد و گفت: خیلی بی‌تربیتین!

ممکن است شما فکر کنید منظور از این واژه در این جا تربیت خانوادگی است ولی همان طور که زبان‌شناسان تحقیق کرده‌اند، درباره‌ی معنای این کلمه در این جا، دو احتمال وجود دارد: یکی این که منظور، تربیت خانوادگی باشد و دیگر این که منظور تربیت جنسی باشد. و در بعضی از سنگ‌نبشته‌های کشف شده از دوره‌ی پارینه سنگی اشاراتی وجود دارد دال بر این که منظور از واژه‌ی "بی‌تربیتین" در این سند تاریخی، معنایی گسترده است که هم شامل تربیت خانودگی می‌شود و هم تربیت جنسی.
بنابراین لازم است که در این همین جا و به طور جداگانه حمایت خود را از تربیت جنسی اعلام بنماییم تا معلوم شود که چقدر این مسئله مهم است.

روان‌شناسی تربیت جنسی:
اصولا جنس، بر چند قسم است:
1. جنس اعلا: به جنسی گفته می‌شود که اعلا باشد.
2. جنس خوب: به جنسی گفته می‌شود که خوب باشد.
3. جنس خرده شیشه‌دار: به جنسی گفته می‌شود که در نگاه اول به نظر می‌رسد اعلا یا خوب باشد ولی با نگاه کارشناسی معلوم می‌شود که ای بابا! خرده شیشه دارد.
4. جنس خراب: به جنسی گفته می‌شود که خراب باشد. که خود این بر چند قسم است:
• ناجنس: به جنسی گفته می‌شود که در واقع جنس نیست بلکه "نا" جنس است.
• بدجنس: به جنسی گفته می‌شود که بد باشد.
• جنس دست دوم: به جنسی گفته می‌شود که دست دوم باشد.
• جنس قلابی: به جنسی گفته می‌شود که قلابی باشد.
• جنس بدلی: به جنسی گفته می‌شود که بدلی باشد.

نتیجه این که تربیت جنسی خیلی مهم است و همه‌ی ما باید به حمایت از آن بپردازیم تا ببینیم کی جرئت دارد با ما مخالفت کند تا کار دستش بدهیم.
(جمعی از کسبه‌ی محل، همسایگان، فدراسیون کاراته سبک کیو‌کو‌شین، اتحادیه‌ی نگهبانان پارک‌ها، سازمان میادین تره بار سراسر کشور و...)

این یاداشت در شماره‌ی 93-94 نشریه‌ی پرسمان نیز چاپ شده است.

 




کلمات کلیدی : تربیت جنسی، تربیت خانوداگی، جنسیت، شاهرخ خان، سلمان خان