وبلاگ :
كوهپايه
يادداشت :
ما و آيين جوانمردي!
نظرات :
5
خصوصي ،
62
عمومي
نام:
ايميل:
سايت:
مشخصات شما ذخيره شود.
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
اين پيام به صورت
خصوصي
ارسال شود.
<
1
2
3
4
5
>
+
سلسبيل
سلام استاد
لينک پيشنهادي رو خوندم
پذيرفتنش برام سخت بود ولي حکايت ناپلئون کمک کرد
+
ذره بين
سلام بر ديده بان تيز بين!
البته ايشون نام و نشان دار خسته از نام و نشان بيده
هوووووووووووووووووورا
تشکر تشکر عروسي بچه هاتون تلافي زحمتاتون عه ببخشين، تو تشويق کامنتاتون ما هم مياريم براتون!
+
بي نام
سلام
جناب ديده بان خيلي ممنون. لطف کرديد. جالب بود کارتون. ببخشيد دير تحويل مي گيريم سيمرغ بلورين را.
مقاله رو خوندم. ادعاش قابل تامل بود ولي دلايلي که براي مصداقش يعني حافظ برمي شمرد، کاملا سليقه اي بود و نه قابل اعتنا. گرچه شما با ادعاش کار داريد و اين ربط جالب بود. تشکر
البته اين که بگيم تو جامعه ما واقعا اين دليل فقدان جوانمردي مخاطبين، اين خصيصه رو پررنگ کرده در چشم افراد، گرچه تا حدي درسته ولي مردم ما همون مردم 8 سال دفاع مقدسند و همون موقع هم حضرت عباس اقلا براي بعضي اقوام ايراني خيلي خاص، بود. توفيرش در اين بود که ذهن افراد بيشتر به مباحث ديگه بود و مجالي براي عمومي شدن بعضي چيزها نبود.( هرچند حضرت، اون موقع ها هم با همين خصلت نزد همه اقوام ستوده مي شدند.)
( به عنوان موجبه جزئيه و يکي از دلايل يک پديده اجتماعي اصلا حرفتون قابل رد نيست ولي وقتي دليلي به تنهايي ذکر مي شه، ذهن من مي گه بايد اين مهم ترين باشه. از نظر شما اين طور بوده؟ يا باز کلي فکر کردم؟ )
پاسخ
سلام بر شما. اينکه آن حضرت که جانم فداي او باد، اين خصلت را داشته و به آن شناخته شده بوده بين مردم ما، روشن تر از آن است که نياز به گفتگو داشته باشه. عرض من چيز ديگري بود که در آغاز بحث گفته ام خدمتتان. البته کسي مي تواند پيش فرض بنده را نپذيرد يا علت هاي ديگري را مهم تر بداند ولي تا آنجا که به تحليل جامعه شناختي و روان شناختي مربوط مي شود، اين سبب در چشم من بزرگ تر جلوه مي کند.
+
ديده بان
اصلاً حوصله ي بحث علمي نداريدا !!!!! بچه ها شما يه چيزي بگيد اين چه وضعيه؟؟؟؟
اي بابا اشتباه نشه! چرا کامنتمو اينطوري گذاشتيد
آقا سيمرغو پس بگيريد منظورم ارسال کننده
بود
+
ديده بان
جشنواره برترين کامنت هاي هفته!
سيمرغ بلورين تقديم مي گردد به:
ارسال کننده بي نام و نشان
+
ديده بان
سلام
لينک جالبي بود يعني ميتونم بگم خيلي جالب بود، فقط (اي وااااي) به نظرم اگه کمي مطلبش با تعديل بيان ميشد ديگه شبهه ي تعارضش با قاعده ي سنخيت علت و معلول از بين مي رفت! در اين زمينه به نظرم نوشته ي شما دقيق تر بود.شکراً
پاسخ
سلام. سلامت باشيد. ممنون.
+
فاطمه
سلام
آخي دل تنهاييم باز شد. مرسي. خوب ربطش داديد ها چه کلکانه!(شکلک چشمک)
پاسخ
سلام. سلامت باشيد. تازه اين يه چشمه ش بود. (شلکک کلک)
+
ذره بين
چه ترکيب قشنگي:
"از روي مهر"
ابتکار خودتونه يا قبلا هم کاربرد داشته؟
پاسخ
مرسي. نه متاسفانه از خودم نيست! قبلا کاربرد داشته.
+
ذره بين
سلام
نوشته بسيار دل نشين و تامل برانگيزي بود. اين عبارت خيلي ظريف بود:
"
با وجود اينکه شاعر بود، مبالغه نميکرد و دچار جزمهاي حقير و چندشآور نميشد و دريافته بود که حقيقت، همساي? ديواربهديوار افسانه است و از در و بام به هم راه دارند، و ميدانست که «ره از صومعه تا دير مغان» به قدري نيست که بتوان «قوت بازوي پرهيز به خوبان» فروخت."
سپاس از آقاي بابايي و از شما.
پاسخ
سلام. سلامت باشند و باشيد.
+
ديده بان
سلام
دليل ظريف و قشنگي گفتيد! فقط روم به ديوار! خيلي ببخشيد! شرمنده! من متوجه نشدم چرا ميگيد چند سالي است که ....!!!! يعني قبلنا اينطور نبوده که در وصف جوانمردي حضرت عباس بگويند و بسرايند و نوحه سر دهند؟؟؟؟؟
ذره بين جان! ببخشيد نتونستم به ان قلت قبلي شما نسبت به حرفم پاسخ بدم، کمي فسفر سوزي داشتم ديگه نشد! معذرت
پاسخ
سلام. سلامت باشيد. قبلا هم درباره ي آن بزرگوار بوده ولي چند سالي است خيلي پررنگ شده (البته چيز بدي نيست عرض من چيز ديگري است که در متن گفته ام).
+
+
سوال شما مشخصا اين بود که چرا وقتي پاي ابراز احساسات به قهرمانان کربلاست به حضرت عباس(ع) توجه ميشود در صورتي که در انجا هم امام حسين (ع) بايد بيشتر در نظرها باشند؟
الان شما جواب همون سوال داديد؟ مگر امام حسين (ع) مظهر جوانمردي نبود؟
شما جواب سوال خودتان را نداديد!!
پاسخ
البته اين جنبه هم در سوالم هست که چرا حضرت ابوالفضل(ع) و نه امام حسين(ع) ولي پاسخ اين سوال خيلي براي من مهم نيست. عرض من اين است که به هر دليلي جنبه ي جوانمردي حضرت ابوالفضل(ع) بيش از جنبه هاي ديگر شخصيت او در ذهن و زبان ما جلوه گري مي کند (حالا چرا کار ندارم) حال سوال من اين است که چرا از بين همه ي قهرمانان کربلا چند سالي است بيش از همه حضرت ابوالفضل(ع) در ايران مورد توجه است؟ (که به طور ضمني دارم اين را مطرح مي کنم که چرا از بين همه ي صفات برجسته که در کربلا تجلي پيدا کرده اند، صفت جوانمردي بيش از همه ي صفات ديگر براي ما مهم جلوه مي کند؟)
+
فاطمه
خاله خاله مونده چون خاله خوبه مهربونه نازه مامانيه.
خالو شده دايي چون خالو بر وزن لولو اخمالو . شکل خال خالي...
تازشم خاله ها بهتر از داييان. (شکلک زبوووووون)
+
فاطمه
خوبه خودتونم ميگين بچه خواهرش!
اينجا بچه خواهرتون اومده؟؟؟عايا؟؟؟
تازگيا دوباره دايي شدين احيانا؟؟؟ حس داييگي بهتون هجوم آورده؟؟؟ اصلا خالو چه ربطي داشت؟؟؟
اصلا دايي به اين قشنگي. چرا خالو!!! واه واه واه بلا به دور استاد. توي سفر قطار از خوزستان راه افتاده بود کوپه بغليم چندتا پسر بچه شر و شيطون يه جوري حرف ميزدن احساس کردم ايراني نيستن اصلا!
نميدونم چه اصراري دارن يه جوري حرف بزنن بقيه نفهمن. اين دوستاي منم چندتاييشون باهم که هستن ميزنن شبکه دزفول. خيلي کار زشتيه البته.
چيه! دفاعي داريد؟؟؟
پاسخ
من دفاعي ندارم چون الله يدافع عن الذين امنوا... بعله خالو. تازه چطور شد خاله همون خاله مونده ولي خالو رو کردين دايي. و فکرشم نمي کنين که خواهر زاده ي آقاي علي دايي چطور بايد خالوشو صدا کنه؟ تازه ترشم اگر خالو شد دايي پس خاله هم بايد بشه کاکي (ر.ک: لغت نامه دهخدا)
+
سلسبيل
سلام استاد
به افتخار آخرين جملات اين پست، بزن دست قشنگه رو
پاسخ
سلام بر شما. ممنون.
+
فاطمه
سلام
جوابتون بکر و جالب بود خوشم اومد. تا حد زياديم موافقم باهاتون.
وااااي خالو چيه! من خالو نيستم. به من نگيد بدم مياد. ياد خرس خال خالي ميفتم. من خيلي هنر کنم خاله باشم. مخسره کار خوبي نيست آقاي روانشناسي پژوه.
پاسخ
سلام. سلامت باشيد. خالو که منم. نديدين دايي به پسر بچه ي خواهرش مي گه دايي!
<
1
2
3
4
5
>