• وبلاگ : كوهپايه
  • يادداشت : داستان... (4)
  • نظرات : 3 خصوصي ، 40 عمومي
  • آموزش پیرایش مردانه اورجینال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + ذره بين 
    سلام
    ممنون استاد به خاطر لينک کتاب و به خاطر توجهي که به دغوغه هاي ما داريد. حتما مطالعه ميکنم.اين مدت خيلي سرچ کرده بود براي همچين منبعي.
    درباره اين نکته مهارت هاي زندگي، بعد از اينکه نظرم رو فرستادم فکر کردم! ولي ته ذهنم قانع نميشم که عدم اين مهارتها در بعضي خانمها، نشات گرفته از فرهنگ غلط جامعشون در تنظيم روابط اونها با جنس مخالف نباشه.
    کسي که هميشه به عنوان يه خانم، در برابر آقايون تحقير شده، کسي که در مواجهه با آقايون هميشه مخفيش ميکردن، کسي که امکان کوچکترين ارتباطي با جنس مخالف نداشته.کسي که ميترسوننش که اسمش رو حتي به يه آقاي نامحرم بگه.
    شايد به قول دوستمون، من فکر ميکنم تا مواجه نشه، اين مهارت ها رو ياد نميگيره.
    مواردي در ذهن دارم که که خانمي در ارتباط با خانمها مشکلي از جهت اين مهارت ها نداشته ولي در برخورد با جنس مخالف شديدا دچار سردرگمي بوده و براي هر نوع ارتباطي هزار نوع فکر و خيال و استرس ميومده سراغش، يا يه نفر ديگه شبيه اون که تو همون موقعيت، با يه لبخند آقايي احساساتي و هيجان زده شده.
    اين دو برخورد دو سوي افراط و تفريط حاصل برخورداي يه جامعه بسته نيست؟
    جامعه بسته منظورم جامعه ايه که روابط دو جنسيت در اون به طور صحيح تعريف نشده، به خانمها هنوز نگاه صحيحي وجود نداره و ...
    (ميرم مطالعه ميکنم بعدش ميام خودم حرفاي ذره بين رو نقد ميکنم. نميشه که روي هوا حرف بزنه آدم، ميشه؟)
    پاسخ

    سلام. خواهش مي كنم. بنده عرض كردم "بخشي" از مشكلات در "بعضي" از افراد. ديگر اينكه درباره ي اينكه علت اين نداشتن يا كم داشتن اين مهارت هاي چيه چيزي عرض نكردم شايد فرمايش شما درست باشه. ايده ي من اينه كه حالا به هر دليلي اعم كاستي هاي تبليغ ديني، چه عوامل تاريخي و فرهنگي و چه ساختارهاي اجتماعي و... يك دختر يا پسري در مواجهه با جنس ديگر مهارت لازم را ندارد و احساس بي كفايتي مي كند. حالا اين چي كار بايد بكند؟ (به عبارت ديگر من تو اين بحث تصميم ندارم درباره ي آن عوامل و ميزان تاثير آنها و وراه اصلاح آنها حرفي بزنم شايد بعدا در يادداشت هايي به آنها هم رسيدم) پاسخ من اين است که آدم مسائل شرعي اش را از مرجع تقليد خودش در اين زمينه به دست بياورد همين طور بعضي از مهارت هاي زندگي را که عرض کردم (اگر ندارد). البته مثل هر موضوع ديگري در اين زمينه انسان هم نيازمند تجربه هم هست و البته گاهي آزمون و خطا. اگر کسي از اين طريق مشکلش حل نشد به نظرم بايد يا با يک کارشناسي فقه صحبت کند يا با يک مشاور روان شناس. التماس دعا.