• وبلاگ : كوهپايه
  • يادداشت : دختران بى شوهر و بحران ناشى از محروميت
  • نظرات : 0 خصوصي ، 4 عمومي
  • ساعت ویکتوریا

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + باران 
    سلام با اينکه دوستان گفتند ولي مشکل جامعه ي ما فعلا عدم تعدد زوجات نيست بلکه کم بودن تعداد مردان متعهد و سالم از نظر اخلاقي و ديني و رواني و... مشکل امروز ماست .
    در مورد تعدد زوجات هم بايد خدمت جناب استاد عرض کنم استاد عزيز اسلام يک نظام و مجموعه است که بايد همه ي آن نظام پياده شود تا راهگشا و مفيد واقع شود اگر تعدد زوجات بر مبنا و شرايط خودش اجرا نشود نه تنها مشکل گشا نيست بلکه مشکل زاست و زندگي همسر و احيانا فرزندان زندگي اول را هم تحت تاثير قرار مي دهد علاوه بر اينکه تعدد زوجات در کنار احکام ديگر اسلامي مثل حيا و عفاف ، حجاب و نظام مالي زن در زندگي مشترک، مسايل اخلاقي و... مي تواند مفيد باشد نه در جامعه ما که بي حيايي زياد است و عشوه هاست که مردان را به سمت صيغه و چند همسري و شايد گناه مي کشاند يعني همان که از آن تعبير به خيانت مي شود. در اين دوره زمانه اکثر مردان نه محض رضاي خالق و کمک به مخلوق بلکه براي هوا و هوس خويشتن اين کار را ميکنند و زن جوانتر و شاداب تر از همسر اول خود ميگيرند امروزه که با وسعت جاذبه هاي بصري هنوز نو نيامده کهنه دل آزار مي شود و تقوا گمشده ي عصر ماست شايد تعدد زوجات بدون قيد و شرط مخرب باشد.
    پاسخ

    سلام و عرض ارادت. چند سوال: 1. به نظر شما از علت هاي كم بودن تعداد مردان متعهد وسالم چيست؟ (ر.ك: قصه ي گل و پيل) 2. منظورتون از مبنا و شرايط چيست؟ مبنا و شرايط شرع يا مبنا و شرايطي كه به سليقه ي خودمان گذاشته ايم؟ 3. از علت هاي زياد بودن بي حيايي ها وعشوه ها در جامعه چيست؟ (ر.ك: قصه ي گل و پيل) 4. اين كه جامعه ي ما مردي را كه زني ديگر مي گيرد؛ به عقد موقت يا زن دائم (حتي با رعايت همه ي موازين شرعي) خائن مي داند، بر اساس كدام مبناي شرعي است؟ (با ذكر مثال توضيح دهيد. 2 نمره) 5. در كدام رساله عملي نوشته شده كه شرط صحت عقد قصد قربت است (به قول شما رضاي خالق و كمك به مخلوق)؟‏ 6. در كجاي شرع داريم كه اگر مرد همسرداري زن جوان و خوشگلي را ديد و از او خوشش آمد (به قول شما هوس كرد) حتي با رعايت تمام قيود شرعي نمي تواند با او ازدواج كند؟ مي خواهم عرض كنم كه ببينيد ديدگاه هاي متدينان ما هم با دين خدا چقدر فاصله دارد! لذا تعجبي ندارد كه اگر وقتي امام عصر (ع) ظهور كردند و احكام تعطيل شده ي خدا را ارائه فرمودند، بعضي بگويند اين كه ديدن جديد آورده.